Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Møller og Pudney

207 Spider Cup
DK 

25/04/08 

207 Spider CupHvem er Keeley Pudney?
Der der nok ikke mange der har hørt om 20 årige Keeley Pudney her i Danmark. Den unge og ikke mindst håbefulde køre kommer fra New Zealand, og han var onsdag den 23. april på Padborg Park for at teste den Peugeot 207 Spider, han skal dele med Steffen Møller under årets Danish Endurance Championship løb hvor det stiller op for Team Århus Racing.
 

Keeley Pudney er på trods af sin unge alder eftertragtet, og en rejse på hele 28 timer for at komme til Padborg Park vidner om at han vil gøre en ekstra indsats for at få vist sit talent så mange steder som muligt.


Keeley Pudney frisk fra New Zealand, og klar til Peugeot 207 Spider Cup i Danmark.
(Foto: Motorsporten.dk)

I hjemlandet New Zealand er han kendt for sin deltagelse Mini Challenge Series Championship hvor han satser på at vinde mesterskabet. Herefter satser den unge køre på at komme videre i GT racing i 2009-2010 med et langsigtet mål om at køre 24 timers løbet på Le Mans.

Lige nu holder han dog fødderne solidt plantet på jorden og han skal som skrevet køre for Team Århus Racing sammen med Steffen Møller.
Under testen på Padborg Park fik han kørt rigtig meget i bilen, og han udtrykte at det er en rigtig sjov bil og køre i.

Under samtalen med ham faldt snakken naturligt på chikanen på Padborg Park, han smilte skævt, og sagde at de første par gange havde han slet ikke holdt fuld gas igennem!
Men efterhånden som dagen skred frem, og Keeley blev fortrolig med bilen og banen, blev speederpedalen holdt i bund, og han fortæller at bilen slipper jorden når han 'køre' igennem, og det er rigtig sjovt - slutter han.


Keeley Pudney fandt hurtigt rytmen på Padborg Park.
(Foto: Motorsporten.dk)


Keeley Pudney og Steffen Møller udveksler erfaringer med Spider'en og Padborg Park.
(Foto: Motorsporten.dk)

Alt ialt gik testen rigtig godt for teamet, som udover et turbo problem som kunne løses på stedet, ikke kom ud for uforudsete ting under testen.

Keeley Pudney's Danish Endurance Championship kalender ser således ud.

DatoArrangementBane
Søndag 11. maj1. afd. af Sportscar Endurance ChampionshipRing Djursland
Søndag 1. juni2. afd. af Sportscar Endurance ChampionshipPadborg Park
Søndag 24. august3. afd. af Sportscar Endurance ChampionshipPadborg Park
Søndag 5. oktober4. afd. af Sportscar Endurance ChampionshipPadborg Park
Vejgaard

Læs mere om:
  • Keeley Pudney
  • Steffen Møller
  • Team Århus Castrol Racing
  • Padborg Park
  •