Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

IK Rally er klar til DM-1

DM Rally 
24/04/08 

I den kommende weekend, lyder startskuddet til en ny og frisk sæson for DM Rally. 1. Afd. skal køres på Sjælland og det er nu vinterens arbejde med rallybilerne skal bestå sin første virkelige prøve. Ib Kragh og Karsten Isaksen er klar til at tage kampen op.
 

Siden Rally Grand Prix i Kongensbro, har Ib kørt en test med Clioen, bl.a. sammen med Martin Johansen, og at dømme efter dagens tider, bliver det igen i år, marginalernes kamp, de 2 imellem. ”Ifølge vores egne målinger, viste både Martins og vores stopur at vores tider lå indenfor nogle få tiendedele sekunder, så vi slipper nok ikke helt for at skulle bokse lidt med ham igen i år, men det er jo bare det som gør det hele værd at deltage, så jeg er klar”, fortæller en optimistisk Ib Kragh, som glæder sig til at komme i gang og til at køre om den nye mesterskabs opdeling, der betyder at to- og firehjulstrukne biler kører hvert sit dansk mesterskab. Jeg ser da gerne at en af de 3 første pladser kommer til at tilhører os når vi har gennemført sæsonen, så det er hvad vi kører efter.

6 prøver som skal køres 2 gange, giver i alt ca. 110 km. prøver, hvoraf en af dem er godt 22 km. lang. En lidt flad og ligeud prøve, hvor bilernes topfart kan blive afgørende for et godt resultat. ”Vores bil topper omkring 180 km/t, mens andre nok når tæt på 200 km/t, og det er ikke uden betydning på så lang en prøve, men så må vi bare køre hurtigere i svingene,” fortæller Ib.

Udover Martin Johansen, bliver det Tim Svanholdt og Bjørn Wulf som vil blande sig i kampen, og det samme gælder også Martin Knudsen. Spændende bliver dette DM, det ligger helt fast.

IK Rally Racing


Læs mere om:
  • Ib Kragh
  • IK Rally Racing
  • Vordingborg
  • 26/04/08 - Vordingborg - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: