Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Danmarksmester kører i Escobar bygget Chevrolet

DM Rally 
23/04/08 

Når 1. afdeling af Danmarksmesterskabet i rally, i weekenden bliver afviklet på vejene omkring Præstø og Vordingborg, bliver det endnu engang med deltagelse af Escobar Racing fra Køge.
 

Denne gang er teamet dog ikke i blandt de 68 tilmeldte hold på startlisten, men er aktivt med på sidelinjen for at følge især en bestemt bil. Her er der tale om den Chevrolet Lacetti SX 1.6 16V som Escobar Racing i løbet af vinteren og foråret har bygget på opfordring af Danmarks største Chevrolet forhandler, nemlig Trio Biler A/S i Ballerup.

Bilen er tilmeldt løbet som åbnervogn, og skal køres af ingen ringere end sidste års danmarksmester Morten Karl, der i øvrigt er en af de få heldige danskere der har deltaget i det verdenskendte rally fra Paris til Dakar.


Års danmarksmester Morten Karl og Jens Chr. Anker sammen igen, denne gang i Escobar bygget Chevrolet.
(Foto: AnkerMotorSport.dk)

Med i bilen sidder endnu en kendt herre set med motorsportsmæssig øjne. Jens Chr. Anker der til daglig arbejder som driftsleder hos Trio Biler A/S, skal i den kommende weekend servere noterne for Morten Karl.

Jens Chr. Anker er en af Danmarks mest erfarende 2. kører, der i sin lange motorsports karrierer har deltaget i et utal af rally løb, både herhjemme, men også i udlandet. Jens Chr. Anker fungerede som co-driver for Henrik Lundgaard, da de sammen i 2000 vandt europamesterskabet i rally.

Hele holdet bag Escobar Racing glæder sig rigtig meget til at opleve Chevrolet´en i aktion, og håber samtidigt at mange vil følge bilen med interesse rundt omkring på prøverne. Det er stadig hver at nævne, at sådanne en fin rallybil kan erhverves ombygget og rallyklar for kun kr. 105.000,00 ekskl. moms.

Hvis man efter at have oplevet bilen i aktion, skulle stå tilbage med spørgsmål omkring Chevrolet Rally Cup reglementet, eller hvis man selv har fået blod på tanden og skulle have fået lyst til selv at erhverve sig sådanne en rallybil, er man stadigvæk meget velkommen til at kontakte Salgsdirektør Ib Jesager hos Trio Biler A/S i Ballerup på tlf. 4420 0324.


Læs mere om:
  • Jens Christian Anker
  • Morten Karl
  • Vordingborg
  • 26/04/08 - Vordingborg - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: