Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

PG Rallysport Klar til DM 1

DM Rally 
23/04/08 

PG Rallysport er klar med bilen til DM 1 i den kommende lørdag, 26 april. Vi har nu kørt to test løb, og alt har fungeret perfekt.
 

Bilen har været igennem en større omgang i værkstedet, Wikinger rallyet var et rimeligt hårdt løb for bilen. Den er blevet efterset alle steder for evt. skader eller defekter.

Rallyet teamet skal deltage i første afdeling af Danmarksmesterskabet. Løbet foregår i Vordingborg omegnen og hedder Gjønge Rally. Vi skal køre 115 km hastighedsprøve, på 6 forskellige prøver, som skal køres to gange.


(Foto: PG Rallysport)

PG Rallysport går efter sejren i Sport 1400 mesterskabet, men generelt kunne det være sjovt at slutte indenfor top 25 ud af de 69 startende biler. ”Martin Pedersen: Da vi nu har kørt 2 løb og har fået sejre i begge, vil vi selvfølgelig også gå efter sejren igen. Vi håber at kunne få 20 point med hjem dernede fra, og selvfølgelig drille de større biler som vi gjorde nede i tyskland ”.

Martin Pedersen har en ny co-driver med i dette løb, da Teddy Grasson er ude og rejse. Det er Jimmi Hansen fra Korsør som skal ud og køre sit første DM løb. Jimmi har været co-driver i mange år og har deltaget i mange løb lige under DM, som kører under de samme regler, hvor rallyerne bare er kortere.

PG Rallysport


Læs alt om Danflex Huse Gjønge Rally 2008 - DM1.
Læs mere om:
  • Vordingborg
  • 26/04/08 - Vordingborg - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: