Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 2.0 NEC

Sæsonstart for Johan Jokinen i weekenden

Formula Renault
2.0 NEC 

24/04/08 

Sæsonen for Northern European Cup (NEC) i Formel Renault 2.0 starter i den kommende weekend i Hockenheim i Tyskland i forbindelse med Jim Clark Revival 2008, et stort mindeløb for den tidligere Formel 1 verdensmester, som mistede livet på banen for 40 år siden. Man forventer over 100.000 tilskuere til løbene.
 

NEC-serien er en sammenslutning af den tidligere tyske og hollandske serie i klassen med deltagere fra Tyskland, Holland, Belgien, Sverige, Finland, Tjekkiet, Polen, Østrig, Portugal, Colombia, Brasilien – og en enkelt kører fra Danmark, Johan Jokinen. I alt 28 kørere stiller op til start på Hockenheimring, og på baggrund af sine imponerende tester bl.a. i Hockenheim er Johan Jokinen en af de oplagte vinderkandidater i løbet.


Johan til test i Hockenheim tidligere på året.
(Foto: Insight F1)

Johan Jokinen er faldet godt til i sit nye team, Motopark Academy, og der er store forventninger i teamet til Johan. I sine tester for teamet har Johan konsekvent ligget i top-3, og nu skal resultaterne af det omfattende testarbejde høstes.

”Jeg glæder mig vanvittigt til weekenden,” siger Johan. ”Jeg har aldrig været så velforberedt til en sæsonstart, og jeg føler, at jeg har farten til det hele. Nu skal jeg bare også have heldet med mig, og så vil resultaterne også komme. Jeg vil slås med næb og klør for sejren, og alt andet end top-3 placering ville være en kæmpeskuffelse.”


Johan Jokinen.
(Foto: Insight F1)

Efter tidtagningen på fredag, køres løb 1 på lørdag kl. 9.00, og løb 2 søndag kl 17.10. Løbene kan ses på www.raceworld.tv.
Klik på NEC Formula Renault 2.0, og du vil se et videovindue.
God fornøjelse.

JJRacing


Læs mere om:
  • Johan Jokinen
  • Hockenheim
  • 27/04/08 - Hockenheim - Formula Renault 2.0 NEC
  •