Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Suzuki Motorsport er klar til DM serien 2008

DM Rally 
22/04/08 

Lørdag den 26. april skydes den danske rallysæson for alvor i gang når det første ud af seks løb i DM serien bliver afviklet omkring Præstø. Traditionen tro er der mange kørere der har brugt vinterpausen til at skifte deres materiel ud til noget nyere og måske mere optimalt.
 

Suzuki Motorsport tager nu fat på sin anden sæson og det bliver igen med Martin Johansen som chauffør i sin Suzuki Swift super 1600.

2007 var et indkøringsår for Martin Johansen og Suzuki Motorsport med den potente Swift og det bød da også på meget arbejde, men også mange lyspunkter. Martin Johansen: ”bilen er tydeligt et bevis på ægte Japansk grundighed – Suzuki Sport har virkelig udnyttet de 4 år de har deltaget i VM for super 1600 biler til at bygge et eminent arbejdsredskab” og det er så måske lidt bagsiden af medaljen fortsætter teknisk rådgiver Jørgen Nielsen, bilen er bygget til VM og til de specielle forhold VM løb byder på med bla. meget kørsel på løst underlag. Der er langt fra disse VM forhold til danske forhold så vi har arbejdet meget med specielt undervognen gennem hele 2007 for at få bilen til at køre som vi nu mener den skal. Det var næsten på plads sidst på sæsonen 2007 og efter en opdatering her i vinterpausen viser de sidste test at vi er kommet langt i den rigtige retning – det glæder vi os til at se på lørdag.


Martin Johansen skal i år køre om danmarksmesterskabet for tunede 2 hjulstrukne biler.
(Foto: ViggFoto / Suzuki Motorsport Danmark)

Udviklingen af 4WD turbobilerne gik simpelthen så stærkt at man sakkede længere og længere bagud hvis man kun havde træk på 2 hjul og en sugemotor så vi hilser det nye mesterskab velkommen siger co-driver Finn Thomsen, og fortsætter: vi går efter denne DM titel i år, men forventer også en hård kamp om at få den da vi kommer til at slås sammen med 6 – 8 andre teams så det bliver spændende, også for publikum.

Hvem de største konkurrenter bliver, er svært at spå om inden vi har kørt den første meter, men vi forventer igen at skulle kæmpe med Ib Kragh i Renault Clio S1600 og Tim Svanholt i VW Golf Kitcar. 2008 byder også på comeback til bl.a. Martin Knudsen i Honda Civic og Kjeld Seidler i Peugeot 307 og de vil helt klar også byde ind på titlen, men det kan være at det bliver fra en helt anden side den største konkurrent kommer – hvem ved, vi ved mere lørdag aften.

Programmet for 2008 er i store træk på plads
Vi vil køre hele DM serien i rally og derudover er det planen at køre rallysprintet i Ringkøbing.
Derudover har vi foreløbig planlagt 1-2 løb i Tyskland og den største udfordring i 2008 bliver som i 2007, VM løbet Rally Deutschland.

Alle interesserede kan holde sig orienteret på teamets hjemmeside, der kan man også se løbskalenderen.

Suzuki Motorsport Danmark
Finn Thomsen


Sæsonen gennemføres i samarbejde med bl.a. Suzuki Autoimport A/S, Yokohama Danmark, Q8 Oils, PAVA, Lysen Biler, Burcharth, Mascot Workwear, HH-Intertech, Gunnar Aaskov Motorsport, Lysen Skilte.


Læs alt om Danflex Huse Gjønge Rally 2008 - DM1.
Læs mere om:
  • Martin Johansen
  • Vordingborg
  • 26/04/08 - Vordingborg - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: