Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Et navn vil komme i mål før Magnussen

Danish
Touringcar
Challenge 

22/04/08 

Der er mange, som forventer, at Jan Magnussen vil være helt i front i årets udgave af Danish Touringcar Championship – ikke mindst Jan Magnussen selv, der satser stærkt på at tilbageerobre den titel, han sidst var indehaver af i 2003.
 

Men uanset hvor godt Jan Magnussen vil gøre det, må den populære racerkører indstille sig på, at der altid vil være et andet af motorsportens kendte navne, som vil komme over målstregen før ham.

På fronten af de BMW’er, Jan Magnussen og hans teamkammerat Martin Jensen vil køre med i år, finder man nemlig et af alle tiders mest klassiske navne, når der gælder produkter til motorsporten og højt ydende motorer. Valvoline kommer således til at indtage hæderspladsen på kølerhjelmen på Team Den Blå Avis’ racerbiler.

”Det er jo kanon at få Valvoline på bilen. Det varemærke signalerer race meget mere end nogen anden oliesponsor i motorsporten,” siger Jan Magnussen, der om nogen kender til det traditionsrige amerikanske oliemærke fra sine mange år i amerikansk motorsport.

”Valvoline er meget fremtrædende i Amerika, hvor de er med i den største serie NASCAR, og de har også i mange år været sammen med Newman-Haas i den anden store serie, Champ Car. Men det at vi får dem til at deltage i en så stor grad herhjemme, som vi får i år, synes jeg bare giver teamet lidt mere lugt af race,” siger Jan Magnussen, der kører sin fjerde sæson for det team, der i år bliver kendt som Team Den Blå Avis Valvoline Racing.

Valvoline producerer olie til både hverdagsbilisten og motorsportsbrug, og det er ikke noget tilfælde, at mærket i år kommer til at optræde sammen med en af Danmarks vel nok populæreste racerkørere og det team, han kører for.


Eurodeal Autoparts A/S’ adm. direktør Michael Ullerup (t.v.) bakker Jan Magnussen op i kampen om årets Danish Touringcar Championship. Selv om der hver gang vil være et andet navn, som krydser målstregen først.

”Valvoline har altid været et mærke, der har set det som vigtigt at blive profileret i dansk motorsport blandt de bedste i sporten, og her er det naturligvis oplagt at være en del af et af de førende teams, som Team Den Blå Avis Racing jo er,” siger Michael Ullerup, der er administrerende direktør for Eurodeal Autoparts A/S, som står for importen af Valvoline i Danmark. Men udover at få logoet for det verdenskendte oliemærke sat i forbindelse med to af de absolutte profiler i Danish Touringcar Championship, har man hos den danske Valvoline-importør opnået en interessant sidegevinst.

”For os er det en gave, at teamets anden partner, Den Blå Avis, også bruger blå og rød som jo er Valvoline-farver, så racerbilerne fremstår som en helhed, når de kører ud på racerbanerne,” slår Michael Ullerup fast.

Eurodeal Autoparts


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Team Den Blå Avis
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her