Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Supercopa

Endnu flere point

Supercopa 
22/04/08 

- til Christoffer Nygaard
Christoffer Nygaard satte 18 point mere ind på kontoen og fastholder sin sjetteplads i den samlede stilling efter weekendens løb på Oschersleben i SEAT Cup.
 

Lørdag blev det til en syvendeplads, mens det søndag blev endnu bedre med en fjerdeplads.


(Foto: Natascha Theisen)

”Vi havde lidt problemer med set-up-problemer med bilen til kvalifikationen lørdag,” fortæller Christoffer Nygaard.

Problemerne betød, at han måtte tage til takke med en startplads som nummer ni i lørdagens første af de to løb på Oschersleben. Niendepladsen blev dog vekslet til en syvendeplads, og derfor var startpladsen som nummer syv sikret til søndagens andet løb.

Denne syvendeplads forbedrede Christoffer Nygaard til en fjerdeplads og han lugter dermed igen podieplaceringer i de kommende løb i SEAT Cup.


(Foto: Natascha Theisen)

”De ændringer, vi lavede på bilens set-up, hjalp ikke helt så meget, som vi havde håbet på. Men det blev alligevel til gode point til den samlede stilling,” siger Christoffer Nygaard.

Samlet fik Christoffer Nygaard 18 point for de to placeringer. Dermed har han i alt 31 point efter de to første runder og indtager sjettepladsen. Listen toppes af danske Nicki Thiim.


(Foto: Natascha Theisen)

Den unge racerkører er klar til næste runde i SEAT Cup, som køres den 16. til 18. maj på Eurospeedway Lausitz. Inden da får han dog debut i Porsche Sports Cup den 3. og 4. maj på Hockenheim.

Stærk
Torben Sørensen


Læs alt om Supercopa klassen på Oschersleben.
Læs mere om:
  • Christoffer Nygaard
  • Fischer Racing
  • Oschersleben
  • 20/04/08 - Oschersleben - Supercopa
  •