Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ALMS GT Class

Jan Magnussen på pole position

ALMS
GT Class 

19/04/08 

American Le Mans SeriesJan Magnussen var hurtigste mand i GT1 klassen, da kvalifikationen til tredje afdeling af ALMS blev afviklet på bybanen i Long Beach, Californien. I sin Corvette C6.R satte Jan Magnussen en tid, der var hele 4/10 sek. hurtigere end holdkammerat Oliver Gavin i den anden Corvette.
 

Jan Magnussen har hele tiden følt sig godt tilpas langs betonmurene på den snævre og svære bane og både hans fjerde og femte omgang var gode nok til Pole Position. Oliver Gavin kunne ikke forbedre sin tid og han måtte efterfølgende indrømme, at det ville have været svært at slå Jans tid.


(Foto: Christina Bergdahl)

”Vi har været hurtige lige fra første øjeblik. Jeg elsker at køre på Long Beach. Jeg nyd virkelig min hurtigste omgang. Jeg var tæt på murene, bremsede sent og var hårdt på alle curbs. Jeg kunne nok godt have kørt lidt hurtigere, men så kommer man ud i det der grå område, hvor man enten kører hurtigere eller også smadrer man bilen. Så jeg er virkelig godt tilfreds med min tid” forklarede en glad Jan Magnussen bagefter.

Jan Magnussens Pole Position var hans syvende i ALMS.


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Oliver Gavin
  • Corvette Racing
  • Long Beach
  •