Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Supercopa

Nygaard klar til at revanchere sig

Supercopa 
17/04/08 

Christoffer Nygaard tændt på at få revanche for tyvstart
Den unge racerkører Christoffer Nygaard er super tændt på at bortviske sin startfejl fra SEAT Cup’ens første runde på Hockenheim i søndags. Allerede fredag den 18. april går det løs med træning forud for anden løbsrunde på Oscherleben.
 

Netop Oschersleben lagde asfalt til dette års testkørsel i SEAT Leon Supercopaerne, og her kørte Christoffer Nygaard særdeles lovende. Han kørte således på nogle af de absolut hurtigste omgangstider, om end dette dog kun blev målt uofficielt.


(Foto: Natascha Theisen)

- Jeg er virkelig opsat på at viske pletten fra sidste uge væk, og jeg er glad for, jeg så hurtigt kan komme tilbage bag rattet i bilen og rette tingene op, siger Christoffer Nygaard.

Han præsterede, efter at have fået en straf undervejs for sin tyvstart, at køre løbets hurtigste omgang overhovedet, men dette rakte kun til at køre ham fra en placering som nummer 15 frem til en niendeplads. Dog en ganske bemærkelsesværdig præstation, selv om ærgrelsen over den dårlige start fra pole position nagede dybt.

På Oschersleben er der træning fredag, kvalifikation lørdag formiddag og allerede første løb lørdag eftermiddag. Andet løb køres søndag.


(Foto: Natascha Theisen)

Christoffer Nygaard samlede 13 point sammen til den samlede stilling. Mesterskabskampen føres efter første runde af danske Nicki Thiim, som sejrede i begge løb i første afdeling. Men i den kommende weekend er der håb for endnu en dansker vil blande sig i striden om podiepladserne. Christoffer Nygaard er i hvert fald super motiveret efter at bevise sit potentiale.

Stærk
Torben Sørensen


Læs mere om:
  • Christoffer Nygaard
  • Fischer Racing
  • Oschersleben
  • 20/04/08 - Oschersleben - Supercopa
  •