Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Spaniens Grand Prix - pitwalk

Formel 1 
25/04/08 

- glimt fra oplevelsen
I forbindelse med det spanske Formel 1 Grand Prix, er der traditionen tro pitwalk om torsdagen, forud for de egentlige kørsler i de efterfølgende dage.
Her er lidt glimt fra torsdagens pitwalk.
 

Torsdagens pitwalk på Circuit de Catalunya er lidt af en oplevelse. Især for førstegangs deltagere. Her er det muligt at komme tæt på pitgaragerne og racerne, som er under klargøring til fredagens frie træninger. Ja, og er man heldig får man også et glimt af nogle af kørerne.

Størst interesse og søgning er der selvfølgelig ved Renault for hvem Fernando Alonso kører i år. Men også de andre topteams har en stor søgning. Ferrari har forud for det spanske Grand Prix, testet en ny næse, med ændrede vinger og som noget ganske radikalt det der ligner et 'udluftningshul' - placeret midtvejs mellem vingerne og siddebrønden.

Flere danske rejsearrangører laver ture til Formel 1 Grand Prixer - også det spanske Formel 1 Grand Prix - blandt dem er Motor Sports Rejser som har planlagt deres tur således at man udover at se løbet, også er på banen til pitwalk'en om torsdagen. Det er dog ikke ved alle Grand Prixer at en pitwalk er mulig.


(Foto: Motorsporten.dk)


Har du lyst til at opleve et Formel 1 Grand Prix, så er muligheden lige her:

Dons

Læs mere om:
  • Circuit de Catalunya
  • 27/04/08 - Circuit de Catalunya - Formel 1 - FIA F1
  •