Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Supercopa

Super kørsel

Supercopa 
14/04/08 

– og en dyrebar fejl
Det var en rigtig ærgerlig Christoffer Nygaard, som kunne gøre status efter første løbsrunde i SEAT Cup på Hockenheim. 13 point til kontoen blev det til. Men det kunne have kastet endnu flere point af sig.
Mulighederne var nemlig til stede for en podieplads.
 

Efter at have noteret 10. bedste tid i kvalifikationen, kørte Christoffer Nygaard sig nemlig op på en sjetteplads i lørdagens heat. Og en sjetteplads er ensbetydende med pole position til andet løb søndag.


(Foto: Natascha Theisen)

Men her fik Christoffer Nygaard en rigtig dårlig start og blev tilmed idømt en straf for at have rullet bilen ganske få centimeter på startlinien. Derfor sluttede det med en niende plads i andet løb.

- Det var rigtig, rigtig træls. Jeg lavede en fejl, og det blev straffet, forklarer Christoffer Nygaard.

Han kunne dog notere sig et ekstra point undervejs. Det point kom i hus, efter at han kørte løbets hurtigste omgang og dermed endnu engang satte en tyk streg under kvaliteterne som den kører, der måske er bedst til at køre sig frem i et felt. Straffen sendte ham en overgang helt ned som nummer 15.


(Foto: Natascha Theisen)

- Jeg er glad for, at jeg allerede kan revanchere mig om en uge igen, fortæller Christoffer Nygaard.

Det kan han fordi næste runde køres lørdag og søndag 19. og 20. April på Oschersleben.

Men selv om det kunne have kastet flere point af sig til den samlede stilling, så er Christoffer Nygaard placeret på en samlet sjetteplads efter første runde. Sidste år måtte han se tekniske problemer sætte en kæp i hjulet for succes, og derfor kom han fra Hockenheim uden point.

Stærk
Torben Sørensen


Læs mere om:
  • Christoffer Nygaard
  • Fischer Racing
  • Hockenheim
  • 13/04/08 - Hockenheim - Supercopa
  •