Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

HP Racing ved at være sæsonklar

Advan Cup 
14/04/08 

Test- og sponsordage viser at formen er der
I sidste uge testede HP Racing på Padborg Park med de tre Suzuki Swift racere som teamet vil benytte i år, og lørdag var de på Sturup Raceway hvor de præsenterede team og kørere for sponsorer og samarbejdspartnere - et veloplagt team i topform.
 

Testdag på Padborg Park
HP Racing deltog sidste sæson med to af de originalbyggede Suzuki Swift racere i Advan Cup, kørt af Nick Reimersø og Dan Birkelev, i år er antallet af biler øget til tre.


(Foto: Motorsporten.dk)

Nick og Dan fortsætter i teamet, samt i Advan Cuppen, herudover kommer der yderligere en Suzuki Swift i teamet. Det er endnu en Advan Cup racer, men det er planen at den i løbet af sæsonen skal ombygges til Danish Endurance Championship klassen, hvor den så skal deltage ved 4-timer løbene.


(Foto: Motorsporten.dk)

På Padborg Park testede Nick, Dan og teamejer Henrik Poulsen med de tre Suzuki racere, testdagen forløb planmæssigt, og de nåede gennem deres testprogram, på trods af at testkørslerne måtte afbrydes på grund af haglvejr sidst på eftermiddagen.

Sponsordag på Sturup Raceway
I lørdags havde HP Racing inviteret deres sponsorer og samarbejds- partnere til en kombineret præsentations- og eventdag på Sturup Raceway, hvor både team, kørere og biler blev præsenteret.
Men udover selve præsentationen bød dagen også på mange andre oplevelser for de fremmødte.


(Foto: Motorsporten.dk)

Et 1½ time langt 'Go Kart Le Mans' fik løftet alle deltagernes puls op i racegear, hvorefter løjerne kom op i et endnu højere tempo.


(Foto: Motorsporten.dk)

Hele eftermiddagen var der mulighed for at komme med ud som passager i en racerbil, dels i en af teamets Advan Cup racere, dels i en Renault Spider, en DriftChallenge racer samt i en Rallybil.


(Foto: Motorsporten.dk)

Køerne var lange ved alle bilerne, og at dømme på folks smil når de stod ud af racerne, så var det bestemt ventetiden værd.


(Foto: Motorsporten.dk)

Successen ved dette arrangement var så stor, at det allerede nu er planen af afholde et, måske endda to, mere i år. Så støtter du op om HP Racing og deres kørere, er der bestemt noget at se frem til - dels en spændende sæson i både Advan Cup og Danish Endurance Championship, ialt 12 løbsweekender, samt naturligvis det næste sponsorarrangement!(Foto: Motorsporten.dk)

For team HP Racing, og de tre kørere, venter der endnu et par testdage forude, før selve sæsonstarten på Jyllands-Ringen den 3. og 4. maj.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Dan Birkelev
  • Nick Reimersø
  • HP Racing / Henrik Poulsen
  • 04/05/08 - Jyllandsringen - Advan Cup - DM
  •