Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Europas Grand Prix udsolgt

Formel 1 
15/04/08 

- på kun 10 dage
De der havde håbet en lille ferietur til Valencia, samt at se noget Formel 1, må se sig om efter noget andet. Årets europæiske Grand Prix er allerede udsolgt.
 

En af de nye baner på Formel 1 kalenderen i år, bybanen i Valencia, melder alt udsolgt. Salget af billetter startede d. 1. april og på kun 10 dage var alle billetter solgt. Faktisk er 40 % af billetterne solgt til fans og tilskuere uden for Spanien.

Fra arrangørside er det totalt overvældende. Man havde godt nok fornemmet noget stort på grund af den store forhåndsinteresse, men at det skulle gå så stærkt, havde ingen regnet med. Allerede nu vil man begynde at evaluere og følge op på hele situationen efter det europæiske Grand Prix. Allerede nu er der behov for flere tribuner, og man har faktisk fundet plads til at anbringe flere tribuner til de efterfølgende Grand Prixer i den spanske kystby. Men det bliver først ved næstkommende lejlighed at de ekstra tribuner vil blive opstillet.

Dons

Læs mere om:
  • Valencia (gadeløb)
  • 24/08/08 - Valencia (gadeløb) - Formel 1 - FIA F1
  •