Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Thue Kristensen’s nye Renault Clio

Clio Cup - DK 
14/04/08 

Clio CupDet var en glad Thue Kristensen som fredag eftermiddag kunne præsentere hans nye Renault Clio, ved det store præsenations show for Poulsen Motorsport.
 

Det var en glad Thue Kristensen som fredag eftermiddag kunne præsentere hans nye Renault Clio, ved det store præsenations show for Poulsen Motorsport. Thue Kristensen som i 2006 kunne vinde Gr. N2/YokohamaCup og tog derefter springet op til Advan Cup i 2007, dog med lidt mindre succes, vil i år igen tage et spring op i klasserne, nemlig op til Renault Clio Cup, og det skal blive spændende om Thue Kristensen kan gentage succesen fra 2006 med den nye Renault Clio.


Thue Kristensen ved den officielle præsenation for Poulsen Motorsport 2008.
(Foto: e-image.dk)

Thue Kristensen ser frem til de første test meter i den nye bil som finder sted i den kommende uge på Padborg Park sammen med resten af Poulsen Motorsport.

Årets første løb i den nye Renault Clio er åbningsløbet på FDM Jyllandsringen den 4. maj.

Johnny Pedersen


Læs mere om:
  • Thue Kristensen
  • Poulsen Motorsport
  •