Hockenheim - race 1

Supercopa
13/04/08

Årets første sejr til Nicki Thiim
Det første af de to løb i SEAT Supercopa serien i forbindelse med sæsonpremieren på Hockenheim blev vundet af Nicki Thiim, der hermed sikrede sig den bedst mulige start på sæsonen.

Nicki Thiim der kører for GAG Racing Team startede fra pole position, og han slap ikke på noget tidspunkt føringen hen over de 14 omgange som løbet strakte sig over, selv om han havde teamkollegaen Jimmy Johansson fra Sverige lige i bagkofangeren de sidste par omgange.
Henover målstregen var Thiim 0,354 sekund hurtigere end svenskeren, så tæt var afgørelsen.

Nicki Thiim med teamkollegaen Jimmy Johansson lige bag sig.
(Foto: Natascha Theisen)

16 af de 21 startende kørere gennemførte løbet, heriblandt yderligere to danskere.
Den første er Christoffer Nygaard fra Fischer Racing der kørte sig til en placering som nummer 6, han kom i mål 8,090 sekunder efter Thiim.

Christoffer Nygaard på vej mod 6. pladsen.

JHI Racing køreren John Hansen kom i mål på en 13. plads, han var 41,996 sekunder fra vindertiden.

John Hansen forsvarede sin placering trods hårdt pres fra Andreas Pfister.

21Philipp LeisenGAG Racing TeamDNF0

Løbets hurtigste omgang blev kørt af Jimmy Johansson fra GAG Racing Team med tiden 1:52,027, hvilket giver en gennemsnitsfart på 146,986 km/t.
Nicki Thiim's gennemsnitsfart for hele løbet var på 145,502 km/t.