Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

MC sport

Robbin Harms, Ducati og 'Motorcykel-Fascination'

MC sport 
13/04/08 

I uge 28 får et motorsportsinteresseret publikum mulighed for at møde VM-supersportskøreren Robbin Harms i en helt nye rolle som foredragsholder på Europahøjskolen på Kalø i kurset 'Motorcykel-Fascination'.
 

Europahøjskolen ligger i et fantastisk velegnet motorcykelterræn tæt på Mols Bjerge, hvor klassikerfolket om tirsdagen mødes til spontant træf.

Robbin Harms fortæller om sine imponerende resultater fra VM i supersport, laver hjulspin med Honda. Ducati og Feldballe MC bidrager med prøvekørsler af deres seneste sportscykler, bl.a. 848'eren. Klavs Lyngfeldt udtrykker racergenet på anden måde gennem sin beretning om livet som testkører af de fede maskiner for 'Bike'.

Det er helt nyt, at højskolens krav om indsigt i tilværelsens større sammenhænge kombineres med frisk og fræk interesse i race, supersport, bikerliv og alle mulige aspekter af motorcykel-fascinationen.

Europahøjskolen
John de Summer-Brason


Læs mere om:
  • Robbin Harms
  •      ASETEK SIMSPORTS