Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Tafel Racing trækker sig fra Le Mans

Le Mans 
13/04/08 

Le MansTafel Racing annoncerede i fredags, at de ikke kommer til start på i 24-timers løbet på Le Mans midt i juni, da de har valgt at satse 100% på at vinde GT2 klassen i American Le Mans Series. Denne beslutning får konsekvenser for Allan Simonsen, der nu skal ud og finde et nyt team' hvis han skal køre på Le Mans i år.
 

Det faktum at Tafel trækker sig fra startlisten på Le Mans, betyder at Saulnier Racing som den første reserve nu får chancen for at kommer til start med en LMP1 Pescarolo Judd på Le Mans.

For danske Allan Simonsen er det selvfølgeligt noget møg at få den besked så kort tid før Le Mans, men lad os håbe at et andet team kan se Alans kvaliteter på en racerbane, og dermed hyre ham til at køre for dem.
Pladsen hos Farnbacher Racing hvor Lars Erik Nielsen kører, er jo optaget, så her er der ikke nogen muligheder.

Nu bliver det spændende at se, hvem der skal køre for Saulnier Racing, men det bliver formodentligt Marc Faggionato, Richard Hein og Jacques Nicolet.

Vejgaard

Læs også:
19.02.2008 - 55 biler udtaget til Le Mans
Læs mere om:
  • Allan Simonsen
  • Saulnier Racing
  • Tafel Racing
  • Le Mans
  • 15/06/08 - Le Mans - Le Mans
  •