Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Audi-dominans i DTM-kvalifikation

DTM 
13/04/08 

DTMDen nye Audi A4 fik en fantastisk DTM-start, da den allerede i sin første kvalifikation på Hockenheim besatte de to forreste pladser. Tyske Timo Scheider var hurtigst foran den forsvarende mester Mattias Ekström, mens Tom Kristensen skal starte nummer fem i søndagens løb.
 

"Jeg er meget tilfreds med min kvalifikation, selv om jeg lavede en lille fejl på den afgørende omgang. Jeg har et halvt sekund op til Timo, men hvis jeg tager alle mine bedste sektortider, er jeg på niveau med mine to teamkolleger foran. Jeg lærer den nye A4 bedre at kende omgang for omgang, så nu ser jeg frem til løbet, hvor vi som team forhåbentlig kan tage sejren, mens jeg drømmer om en podieplads. Det vil være et godt udgangspunkt til næste løb på Oschersleben, hvor jeg plejer at klare mig godt," siger Tom Kristensen fra Tyskland.


(Foto: TomKristensen.com)

En anden debutant klartede sig mindre godt. Ralf Schumacher formåede i sin første DTM-start ikke at få sin Mercedes med videre fra første udskillingsfase, ligesom den mest vindende kører i mesterskabets historie, Bernd Schneider, ikke kom med blandt de sidste otte.

1: Timo Scheider, Audi
2: Mattias Ekström, Audi
3: Bruno Spengler, Mercedes
4: Paul di Resta, Mercedes
5: Tom Kristensen, Audi
6: Jamie Green, Merecdes
7: Martin Tomczyk, Audi
8: Oliver Jarvis, Audi

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  • Hockenheim
  • 13/04/08 - Hockenheim - DTM
  •