Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Poulsen Motorsport satser stort i DTC og WTCC

Danish
Touringcar
Challenge 

12/04/08 

Fuld VM-sæson i 2009
Det kun ét år gamle DTC-team Poulsen Motorsport har store planer for de kommende år: "I år deltager vi med fire BMW-biler i hele DTC samt i et enkelt EM-løb, og vi stiller op med to biler i tre løb i VM-serien, WTCC " fortalte teamejer Kristian Poulsen fredag på et pressemøde i Viborg, hvor teamet afslørede sine planer for de to kommende sæsoner.
 

Selv om det er et hårdt program, går man yderligere et gear op i 2009: "Det er planen, at vi stiller op i hele WTCC-serien med tre biler," fortalte Kristian Poulsen på det velbesøgte pressemøde. Han oplyste, at planerne om VM-deltagelsen til næste år går på ham selv, Michel Nykjær og teamets nye kører, ireren Emmet O'Brien.


(Foto: Poulsen Motorsport)

I år deltager Poulsen Motorsport med fire BMW 320 Si i DTC kørt af Michel Nykjær (europamester i standardbiler), Kristian Poulsen (nr. 3 i EM), Emmet O'Brien (nr. 4 i EM) samt Jesper Sylvest (første DTC-vinder nogensinde). En femte bil lejes ud fra løb til løb.

Herudover stiller teamet med to Renault Clio til Thue Kristensen og Roland Poulsen, som begge skal køre en fuld sæson i Renault Clio Cup. Endelig deler Michel Nykjær og Kristian Poulsen en af de nye danske Aquila SR1 racerbiler med ejeren Thorkild Stamp i langdistanceserien DEC, hvor de blandt andet bliver konkurrenter til Prins Joachim i en identisk bil.


Kristian Poulsen afslørede fredag særdeles ambitiøse planer for sit racingteam i år og næste år.
(Foto: Poulsen Motorsport)

Poulsen Motorsports program er ambitiøst, men teamet anser det selv for realistisk: "Vi har valgt at lægge vores planer frem for hele to år, fordi vi gerne allerede nu vil på observationslisten hos store nationale og internationale sponsorer med henblik på 2009," siger Kristian Poulsen og tilføjer med et smil: "Planer kan gå helt galt eller ændres undervejs, men uden planer kommer man ingen vegne."

Kristian Poulsen var til for et år siden kendt som en af landets bedste rallykørere, men har lagt karrieren om til baneløb. Poulsen Motorsport fuldtidsbeskæftiger syv personer. Teamchef er den regerende rallydanmarksmester Niels Jørgen Iversen, chefmekaniker er Karl Ole Bisgaard, og sponsorchef er Bent Hougaard. Teamet har kontor i Padborg og racerværksted i Viborg, hvor også den største sponsor, Bach Gruppen holder til. Teamet er sponseret af City Container, BMS Service, Scanvo med flere og vil i nærmeste fremtid kunne offentliggøre navnene på flere nye sponsorer.

Poulsen Motorsport


Læs mere om:
  • Kristian Poulsen
  • Michel Nykjær
  • Poulsen Motorsport
  •