Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Michael Schumacher med på Catalunya

Formel 1 
12/04/08 

Når Formel 1 feltet minus Super Aguri i næste uge tester på Circuit de Catalunya, er Michael Schumacher med sammen med Ferraris Grand Prix kørere.
 

Michael Schumacher er igen med når der testes i næste uge på Circuit de Catalunya. Her skal han teste sammen med Kimi Raikkonen og Felipe Massa. Det bliver dog ikke i en af løbsbilerne at han skal teste. Ifølge flere forlydender fra Italien, arbejder Ferrari allerede med ret elementære ting i forhold til 2009 reglementet, og det er her at måske verdens bedste testkører skal gøre sit arbejde.

Ferrari vil allerede nu arbejde med de reglementsbestemte ændringer i forhold til downforce. Ligeledes skal Michael Schumacher også teste slicksdæk. Det ventes at slicks bliver genindført i 2009 reglementet, selvom det dog langt fra er vedtaget endnu.

Ifølge de foreløbige planer skal Felipe Massa teste de første 2 dage, hvorefter at Kimi Raikkonen tager over de resterende dage.

Dons

Læs mere om:
  • Michael Schumacher
  • Scuderia Ferrari
  • Circuit de Catalunya
  •