Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Falch vild med Spideren

207 Spider Cup
DK 

10/04/08 

207 Spider Cup"Den er bare sjov!"
David Falch der denne sæson er skiftet over til Peugeot 207 Spider Cup klassen, hvor han skal køre for Team Jobcar Racing, testede i går på Padborg Park.
 

For David Falch forløb testdagen uden større mekaniske problemer, ja faktisk var største problem at bilen tabte en forlygte!


(Foto: Motorsporten.dk)

"Det var dejligt at komme i gang igen, og dejligt at dagen gik uden tekniske problemer, men tilgengæld kan jeg mærke at jeg skal arbejde meget med min bremseteknik" - udtaler David Falch - "Spider raceren er lidt tid om at få varme i dækkene, men når de så bliver varme, er det bare den sjoveste racerbil jeg nogensinde har kørt!"

Næste test for David Falch og Team Jobcar Racing bliver tirsdag og onsdag i næste uge, hvor David skal teste sammen med sin makker til 4-timers løbene - go kart talentet Michael Malberg.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • David Falch
  • Michael Malberg
  • Padborg Park
  •