Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

BMW debut til Stephansen og Jensen

DTC Cup 
09/04/08 

I forbindelse med gårsdagens DARC testdag på Padborg Park, testede JM Racing med deres to nye kørere, som her for første gang prøvede de BMW racere de skal deltage med i Danish Touringcar Championship 2008.
 

De to kørere var Kasper Jensen og Joachim Stephansen, som skal køre i henholdsvis en BMW 320si E90 samt en BMW 320i E46.


(Foto: Motorsporten.dk)

Kasper Jensen kommer til JM Racing med god DTC erfaring fra foregående sæson, hvor han kørte i en Peugeot 407 for Autoforum Racing Team Silkeborg (ARTS). Ligeledes deltog han tilbage i 2002 i DTC serien, hvor han kørte en Alfa Romeo 156.

Joachim Stephansen kommer direkte fra go kart, og får sålede både bil og DTC debut den kommende sæson.
Joachim er iøvrigt bror til DTC køreren Camilla Stephansen, som i år stiller op i en SEAT Toledo for Team Tyrstrup Kro.


Joachim Stephansen.
(Foto: Motorsporten.dk)

For såvel Kasper Jensen og Joachim Stephansen forløb sagen uden problemer, og de fik testet på både tør og våd asfalt, og fik på denne måde megen nyttig erfaring med sig hjem.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Joachim Stephansen
  • Kasper Juul Jensen
  • JM Racing
  • Padborg Park
  •