Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Dr. Mario Theissen superglad

Formel 1 
11/04/08 

Efter de første 3 Grand Prixer i år, er der i hvert fald et sted hvor smilene stråler om kamp med forårssolen. Nemlig hos BMW Sauber.
 

Dr. Mario Theissen er superglad i disse dage. BMW Sauber teamet har præsteret fortræffeligt i de første 3 Grand Prixer i år. Man har godt nok ikke vundet noget endnu, men det er blevet til teamets første pole position, samt at man nu for første gang i teamets historie fører VM for konstruktører.

Dr. Mario Theissen går endda så vidt at han siger at nu må man regne med at BMW Sauber kan blande sig i topkampen, og at teamet er et af de tre topteams i Formel 1. Ron Dennis fra McLaren teamet har dog tidligere manet lidt til besindighed og har sagt at der indtil nu kun er 2 teams i toppen, og at man skal afvente at se hvad der sker når nu alle teams er hjemme i Europa og har adgang til hele udviklingsapparatet.


Mario Theissen er en glad mand i disse dage
(Foto: BMW Motorsport)

Det dæmper dog ikke glæden hos Dr. Mario Theissen. Han siger at den udvikling er ens for alle teams. Samtidigt lægger han op til at man ikke skal blive overrasket hvis BMW Sauber vinder deres første Grand Prix sejr i år. Han siger blandt andet at nu har man allerede opnået 2 af de 3 mål man har sat sig for 2008. Kun den første Grand Prix sejr mangler.

Dons

Læs mere om:
  • BMW Sauber F1 Team
  •