Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Barcelona test i næste uge uden Super Aguri

Formel 1 
10/04/08 

Når der i næste uge igen testes på Circuit de Catalunya forud for det spanske Grand Prix, så bliver det nok en gang uden Super Aguri teamet. Men hvorfor?
 

I næste uge testes der igen på Circuit de Catalunya banen uden for Barcelona. Nu hvor alle teams er tilbage i Europa, er der flere opdateringer, nyudviklinger og ændringer der skal testes. Men det bliver igen uden Super Aguri teamet.

Teamet har ikke råd. Så simpel er forklaringen. Der er også en forklaring på at teamet ingen penge har. Den tidligere annoncerede indsprøjtning af økonomiske midler har endnu ikke fundet sted. Det har godt nok heddet sig at en stor del af ejerskabet af teamet er overgået til den engelske Magma Group, men alt i forbindelse med overdragelsen af ejerskabet - eller rettere dele af den - er endnu ikke på plads.

Det bekræftes af Takuma Sato som sidder i den ene af bilerne. Han fortæller blandt andet at aftalen endnu ikke helt afsluttet. Underskrifterne mangler, men han håber på at det sker snarest, således at teamet kan komme igang både med udvikling og test. Super Aguri teamet har som vanligt de absolut sidste placeringer i begge mesterskaber.

Dons

Læs mere om:
  • Super Aguri Formula 1
  • Circuit de Catalunya
  •