Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Escobar racing fik kanon start på sæsonen

Rally Sprint 
10/04/08 

Ambitionerne var store og forventningerne tårnhøje, da Escobar Racings mandskab tidligt søndag morgen drog nord på mod Frederikssund, hvor 1. afdeling af YOKOHAMA Mesterskabet Øst blev afviklet.
 

Løbet hvor ikke mindre end 73 teams var tilmeldt, skulle afvikles på en industriprøve der blev kørt i alt 4 gange. Flere teams kom langvejs fra og der var deltagelse både fra Jylland, Bornholm og Sverige. Vejret var med arrangørerne og kun lidt regn i løbet af natten og en enkelt lille byge inden starten på 1. heat, var alt hvad vejrguderne havde på programmet på denne herlige motorsportssøndag.


(Foto: Brian Juel)

Teamet havde sat sig det mål inden de tog hjemmefra, at alt andet end en podieplacering ville være en skuffelse, så Lars Kragh og Jess Larsen var virkelige opsatte inden starten. Men allerede i 1. heat var drømmen om en topplacering, tæt på at blive slukket.

Teamchef Henrik Dernoff fortæller: På anden omgang går det galt. Bilen skrider ind i en stor betonklods, hvilket betyder at begge hjul i højre side bliver ødelagt og sporingen ikke helt står som den plejer. Heldigvis kunne Lars og Jess stille og roligt kører bilen i mål, og mekanikerne stod klar til at tage fat. De fik gjort bilen klar til omstart, da løbsledelsen havde valgt at ændre prøven og lade alle biler starte om, efter at flere andre deltager også havde stiftet bekendtskab med betonklodserne. Her ville jeg godt rette en kæmpe tak til vores mekaniker i teamet. Uden Deres utrolige store arbejdsindsats, havde vi ikke fået bilen klar til omstart.

Efter lidt ventetid hvor prøven blev ændret og man fik flyttet en chikane, kom der for alvor gang i motorløbet.

Rigtige mange kørte på tider hvor kun få sekunder skilte succes fra fiasko. Da de første tider blev offentliggjort, stod det klart at teamets ambitioner om en podieplacering godt kunne gå hen og blive en realitet. På intet tidspunkt i løbet var Escobar racing ude af top 5 generelt, og hele dagen igennem havde de nogle meget tætte kampe med bl.a. Bjørn Wulff i hans lynhurtige Peugeot 106 Maxi, samt Tage og Mie i Mitsubishi Evo 8. Dette lykkedes dog for Lars & Jess at trække sig sejrrigt ud af dysten med netop disse to teams, men måtte se sig besejret af Preben Andersen i hans utrolig hurtig BMW M3. Escobar racing vil gerne ønsker Preben Andersen og Jesper Borgen tillykke med 1. pladsen generelt.

Escobar racing havde også rigtig god grund til at være tilfreds med Deres indsatsen i første løb i denne sæson. De sluttede dagen med en suveræn klassesejr, samt en meget flot 2. plads generelt.

Henrik Dernoff


Læs mere om:
  • Lars Kragh
  • Escobar racing
  • Viking Park
  • 06/04/08 - Viking Park - Rally Sprint
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: