Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ALMS GT Class

Andenplads til Jan Magnussen efter problemer

ALMS
GT Class 

07/04/08 

American Le Mans SeriesJan Magnussen måtte nøjes med andenpladsen i GT1 klassen, da anden af deling af den Amerikanske Le Mans Serie blev afviklet i gaderne i St. Petersburg, Florida.
 

Jan Magnussen og holdkammerat Johnny O’Connell fik et sjældent problem på deres Corvette C6.R og de to var derfor aldrig for alvor med i kampen om sejren, men da Aston Martin udgik efter et sammenstød, var andenpladsen ikke i fare. Sejren gik til Corvette Racings anden bil kørt af Gavin og Beretta.


(Foto: Jan Kaiser)

”Det var et svært løb. Vores potensometer var ødelagt, hvilket betød, at vores speeder nærmest var en on/off knap og det er ikke det man ønsker på en bybane. Det giver problemer ved accelerationerne, men også ved nedbremsningerne, da man skal bruge ekstra meget hæl-tå (bremse og gaspedal samtidig – red.) ved nedgearingerne, for at baghjulene ikke låser. Jeg havde håbet på mere, da vores bil var rigtig god i træningerne op til løbet, men jeg er ikke så nedtrykt og jeg er sikker på, at vi kommer igen i næste løb” forklarede Jan Magnussen efter løbet.


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Johnny O'Connell
  • Corvette Racing
  • St. Petersburg
  • 05/04/08 - St. Petersburg - ALMS
  •