Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

International Formula Master

Kasper flyvende på Estoril

International
Formula Master 

06/04/08 

Kasper Andersen var helt med fremme da Formula Masters feltet testede to dage på den tidligere Formel 1 bane Estoril i Portugal. Tilbage i Danmark er han på vej rundt for at sælge anparter i sig selv.
 

Efter kun to træningssessioner tyder alt på, at Kasper Andersen og hans nye team Trident Racing har fået samarbejdet til at fungere. Kasper Andersen var konstant blandt de hurtigste på Estoril, da han og det øvrige Formula Masters-felt testede den tidligere Formel 1 bane i det mondæne Estoril uden for Lissabon.


(Foto: KA Racing)

Med 2. og 3. hurtigste omgangstid på førstedagen, og 6. og 2. hurtigste tid i de sidste to træningssessioner viste Kasper, at han for alvor er klar til kampen om mesterskabet.

Hurtigst på brugte dæk
– Vi har stadig lidt problemer med at få det optimale ud af bilen på nye dæk, så jeg for alvor kan sætte de Aller hurtige omgangstider, siger Kasper Andersen, der dog kan bryste sig af, at han var klart hurtigste mand på brugte dæk.

Hurtigst af alle på Estoril var den Portugisiske/Schweiziske kører Fabio Leimer, der over de to dage virkelig havde fundet farten og et setup, der passede til den portugisiske bane.
– Han er jo også på hjemmebane, spøger Kasper Andersen, med en hentydning til, at Fibio Leimer er halvt portugiser. Kaspers tidligere teamkammerat Chris van der Drift, der også i år kører for J.D. Motorsport var også helt med fremme i Portugal, og meget tyder på, at denne sæsonen vil byde på mange dueller mellem de to bofæller, der også i år deler lejlighed i Pisa, hvor de mellem løbene holder formen ved lige på det professionelle træningscenter Formula Medicine.

Tilbage i Silkeborg er der dog en helt anden opgave, der presser sig på for Kasper Andersen – han er på vej rundt for at sælge anparter i sig selv.
- Det er jo bestemt ikke gratis køre med i Formula Masters, og så er det jo en god forretning at købe anparter i mig, siger en selvsikker Kasper Andersen.


(Foto: KA Racing)

Anpartssalg vækker international opsigt
Anparter i Kasper Andersen koster 5.000,- kr. De giver pengene tre gange igen, den dag det lykkes for Kasper Andersen at opnå et betalt sæde ved et Formel 1 team eller lignende.

Folk har da også taget rigtigt godt imod tilbuddet, på nuværende tidspunkt mangler vi dog stadigvæk ca. halvdelen af budgettet for denne sæson, men det skal lykkedes, og det gør det også, siger Kasper Andersen.

Kasper Andersens måde at finansiere sin racerkarrierer på vækker i øvrigt opsigt og beundring i det internationale motorsports miljø.
– Jeg har aldrig set noget lignende, og jeg er dybt imponeret over det arbejde, som Kasper og hjælpere lægger for dagen. Kasper er et supertalent, og jeg kan kun opfordre danskerne til at gøre brug af denne unikke måde at investere i ham, siger Allesandro Alunni Bravi, der ikke kun er teammanager i Trident Racing, men også fungerer som juridisk ekspert for hele GP2-serien.

Næste test for Formula Master bliver på den sydfranske testbane Magny Cours den 22. og 23. april.


Læs mere om:
  • Kasper Mengers Andersen
  • Trident Racing
  • Estoril
  •