Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Poulsen Motorsport satser stort i DTC

Danish
Touringcar
Challenge 

05/04/08 

- har besat tre ud af fem BMW-sæder
Kristian Poulsen, nr. 3 i Europamesterskabet for standardbiler i 2007, satser stort i 2008 med sit kun ét år gamle DTC-team.
 

"Vi har hyret Europamesteren og DTC-mesteren Michel Nykjær til at køre en af vore biler, og han vil forventeligt være vores stærkeste kort i kampen om DTC. Desuden har vi også tegnet kontrakt med Jesper Sylvest, som jeg anser for en meget erfaren og dygtig kører, han er den første DTC-mester nogensinde. Så nu har vi kørere til tre af vore fem BMW 320 Si biler," oplyser teamejer Kristian Poulsen, der også selv deltager i hele DTC-serien.


Kristian Poulsen, Michel Nykjær og Jesper Sylvest: Et stærkt trekløver fra Poulsen Motorsport i kampen om DTC i år.
(Foto: Poulsen Motorsport)

På fredag præsenterer Poulsen Motorsport sit team i Viborg. Til da arbejdes der på højtryk på at få de sidste detaljer på plads.

"Jeg tror, vi har sæde til endnu en DTC-kører inden på fredag, og den sidste BMW regner jeg med at leje ud fra løb til løb til kørere, der gerne vil prøve at køre DTC," siger Kristian Poulsen.

Poulsen Motorsport stiler desuden med to biler i Renault Clio Cup til Thue Kristensen og Roland Poulsen, og vi vil også deltage i andre discipliner på bane i år.

"Men det oplyser vi først på pressemødet på fredag," siger Kristian Poulsen med et smil. "Der skal jo være noget at komme efter på pressemødet."


Læs mere om:
  • Kristian Poulsen
  • Michel Nykjær
  • Poulsen Motorsport
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her