Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Comeback til Martin Sally

Clio Cup - DK 
04/04/08 

Clio CupDen tidligere Yokohama Cup kører Martin Sally Pedersen, der har holdt et par års pause, vender nu tilbage som fast kører i Clio Cuppen, hvor han stiller op for AD Racing / Sally Racing.
 

Martin Sally Pedersen var med helt fremme i Yokohama Cuppen i 2002 og 2003, mens han kørte en Peugeot 106 GTI for Sally Racing, og han sluttede på 3. pladsen i 2003 mesterskabet.

Herefter tog Martin sig en pause som aktiv kører, uden at han dog af den grund stoppede med motorsporten, han har siden fungeret som mekaniker i Sally Racing, der indehaves af hans far Jesper Sally Pedersen.
Det er også ad den vej, han nu har fået muligheden for at stille op i Renault Clio Cup, hvor han skal køre i en af de nye Clio III racere.


(Foto: Motorsporten.dk)

Sidste sæson indgik Sally Racing og AD Racing et samarbejde, hvor de drev fire biler i DEC mesterskabet, igen her var Martin med på mekaniker holdet, og fik dermed skabt grundlaget for 2008 sæsonen.

Når han i år stiller op for AD Racing / Sally Racing i Clio Cup mesterskabet, bliver det som en fjerdedel af en fire bil trup, hvor de tre øvrige biler skal køres af René Hoff samt AD Racing bagmændene Martin Frederiksen og Kent Bernsdorf.


(Foto: Motorsporten.dk)

Som forberedelse til sæsonen deltager Martin aktivt i hele AD Racing / Sally Racing forårs testprogram, både som mekaniker og kører, og i onsdags havde han årets tredje testdag, den foregik på en regnvåd Padborg Park.


(Foto: Motorsporten.dk)

"Det regnede stort set hele dagen, så der blev kun testet på regndæk, og det gik fint. Vi har nu indarbejdet et godt regnvejrs setup til Clio'en, som i øvrigt styrer rigtig godt under disse forhold" - udtaler Martin Sally - "udover at teste i min egen Clio racer, testede jeg også i to af teamets andre Clio'er, så det blev til mange omgange, og megen erfaring med bilen."


(Foto: Motorsporten.dk)

Næste gang Martin skal på banen bliver den 10. og 11. april, i forbindelse med et AD Racing event.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Martin Sally Pedersen
  • AD-Racing
  • Sally Racing
  • Padborg Park
  •