Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Escobar racings mekaniker melder alt klar til søndag

Rally Sprint 
04/04/08 

Hos Escobar Racing v/Lars Kragh melder mekanikerne nu alt klar til sæsonstart på Yokohama mesterskabet søndag den 6. april på Viking Park i Frederikssund.
 

Bilen er gennemgået en sidste gang og har tilbagelagt adskillige testkilometer i løbet af denne uge.


Chefmekaniker Bo Bjergvang.
(Foto: Escobar racing)

Vi har nu alt klar til på søndag i Frederikssund og Lars og jeg har brugt de sidste par uger på testkørsel af den nye motor og gearkasse. I Escobar racing tager vi vores sport meget seriøst og kører udelukkende efter at vinde og netop derfor stille vi ikke til start med noget materiel som ikke er ordentlig gennemtestet og afprøvet, siger chefmekaniker Bo Bjergvang og fortsætter. Bilen kører bare perfekt og både lyder og trækker som den skal. Vi har fået finjusteret de sidst ting og mener nu selv at vi bilen er yderst optimal slutter Bo Bjergvang.

Hjemme hos Escobar Racing i Køge står servicevognen pakket og klar. Mekanikerne drager nordpå søndag morgen og hele teamet glæder sig utroligt meget til at komme i gang med sæsonen. Mere end 70 deltager er tilmeldt til løbet i Frederikssund og ikke mindre en 20 af dem kører i samme klasse som Lars & Jess, der allerede nu er mere end klar til at kæmpe for en podieplacering.

Henrik Dernoff


Læs mere om:
  • Lars Kragh
  • Escobar racing
  • Viking Park
  • 06/04/08 - Viking Park - Rally Sprint
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: