Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Michael Outzen skal køre GT2

Le Mans
Series 

03/04/08 

Lige nu suser Michael Outzen rundt og pakker kuffert. Tidligt i formiddags faldt en aftale om at køre en helt ny Aston Martin Vantage GT2 i weekendens 1.000 km-løb på Cataluyna-banen ved Barcelona på plads.
 

- Jeg har på et tidspunkt snakket med Allan Simonsen om, at jeg gerne ville prøve noget GT-løb, hvis chancen bød sig. Allan kører Porsche for samme team, men da han hørte, at de manglede en chauffør til Aston’en fik han overtalt dem til at give mig chancen.

Med god støtte fra sin sponsorgruppe lykkedes det at fremskaffe de nødvendige penge, så nu går turen sydpå. Michael Outzen skal dele bil med bl.a. Alan van der Merwe og håber at det ikke bliver en enkeltstående tur.

- Lad os nu se. Resultatet er jo dobbelt vigtigt for mig. Hvis det går godt, er både team og sponsorer jo lettere at snakke med næste gang.

Teamchef Kent Bo Steffensen fra Perfection Racing / Chevrolet Motorsport Danmark har naturligvis været involveret på et tidligt tidspunkt, så der ikke kommer kurrer på tråden.

- Både Michael Klostermann og jeg selv står 100% bag Michael her. Det er en fantastisk chance han får, og den har han vores fulde opbakning og støtte til. Det har jo også bekræftet os i, at vi har valgt rigtigt ved at han kører for os i DTC. Jeg er sikker på, at hele teamet ærgrer sig over, at de ikke kan stå på banen og heppe, men vi er helt sikre på, at han nok skal gøre god reklame for sig og teamet.

Perfection Racing

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Alan van der Merwe
  • Michael Outzen
  • 06/04/08 - Circuit de Catalunya - Le Mans Series
  •