Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Flot Resultat i Öschersleben

Go Kart 
04/04/08 

Jacob Nørtoft deltog i den forløbende weekend i en afdeling af den Tyske Kart serie ADAC Cup i KF3 klassen. Serien er en national serie som åbner op for udenlandske køre med international licens, dog kan disse ikke optjene point i det samlede mesterskab.
 

Med 50 anmeldte i KF3 var det et velbesøgt løb, så det var med lidt bange anelser Jacob tog derned, da han sidste år end ikke kunne kvalificere sig til finaleheatene i Tysk Kart Mesterskab på samme bane.

Det viste sig dog hurtigt at være bange anelser uden grund.

Jacob kørte sig til en 4’er i tidtagningen, 3 i kvalheatene, faldt tilbage til en 7’er i prefinalen, men revancherede sig i finale og endte som 2’er.


(Foto: Silup)

Et rigtigt godt resultat forud for første afdeling af Tysk Mesterskab som skal køres om 14 dage i Kerpen, en serie hvor Jacob håber og efterhånden tror på en topplacering i det samlede mesterskab.

Silup


Læs mere om:
  • Jacob Nørtoft
  •