Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Escobar og LynTex

Rally 
02/04/08 

Escobar Racing forsætter samarbejdet med LynTex i 2008
Escobar Racing v/Lars Kragh i Køge har netop forlænget deres sponsorkontrakt med LynTex, et firma der specialiseret sig i tryk på især textiler til såvel erhverv som institutioner og private.
 

De tilbyder også andet som f.eks. skiltearbejde, autodekoration, streamers, digitalprint, broderi, grafisk design og tryk af visitkort, brevpapir, kuverter, lightere, flag og banner m.m, hvilket selvfølgelig betyder at de har et meget bredt produkt-udvalg.

Teamchef Henrik Dernoff: Alle der til daglig arbejder med et racing team ,ved om nogen hvor afgørende det er at have professionelle skilte folk bag sig, når det drejer sig om den rigtige eksponering af sponsorerne på såvel racerbilen som servicevognen m.m. Her har vi fra tidligere år set, at LynTex kan gøre en forske, og med deres professionelle ekspertise kan vi få reklamerne til at fremstå på den helt rigtige måde slutter teamchef Henrik Dernoff.

LynTex's direktør Robert Goldschmidt har tidligere udtalt at han syntes at det er en rigtig god måde at hjælpe et meget professionelt indstillet rallyteam på, og for LynTex er det især været vigtig at have med folk at gøre, der udover det rent sportslige også har fokus på markedsføringen af sig selv.

Lyntex bliver igen i år leverandør af reklametøj til alle rallyteamets ansatte og skal der udover også stå for produktionen af samtlige sponsorreklamer på Escobar Racing's biler. Begge partner forventer igen i år at få meget glæde af samarbejdet.

Henrik Dernoff


Læs mere om:
  • Escobar racing
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: