Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Hoff skifter klasse

Clio Cup - DK 
02/04/08 

Clio CupDe seneste par sæsoner har vi kunne følge René Hoff i Advan Cup klassen, men i år skifter han til Renault Clio Cup mesterskabet, hvor han skal køre for AD Racing i samarbejde med Sally Racing.
 

René Hoff kommer til start i den nye Renault Clio III model, og han vil være en del af et team på hele fire biler. De øvrige biler vil blive kørt af Kent Bernsdorf, Martin Frederiksen samt Martin Sally Pedersen.


René Hoff's kommer i år på banen i disse farver.
(Foto: Motorsporten.dk)

Som altid er René Hoff optimist og glæder sig til at komme tilbage på racerbanen. Han er meget bevist om at Clio Cuppen er en svær klasse, hvor kampen i toppen er tæt, men det betyder selvfølgelig kun at Hoff er mere opsat på at gøre det godt.

Motoren i Hoff’s nye Renault Clio III er en 4 cylindret motor med en volume på 2 liter, og den yder 205 hestekræfter, så det er en rap racer han nu skal håndtere.

Alt det her kunne selvfølgelig ikke lade sig gøre uden stor støtte fra Jesper Sally, Dan B. Mortensen aps og Bilforum Nordsjælland.

Hoff's sæson debut bliver den 4. maj på Jyllandsringen, men inden da skal han ud og teste to gange i den ny bil.

Vejgaard

Læs også:
28.03.2008 - AD Racing - nu i farver
Læs mere om:
  • René Hoff
  • AD-Racing
  • Sally Racing
  • Jyllandsringen
  • 04/05/08 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •