Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Mandskabet skiftes ud

Danish
Touringcar
Challenge 

02/04/08 

Michel Nykjær har efterhånden været indblandet i motorsporten i rigtig mange år, og som de fleste nok ved så har hans far, Jens Nykjær, stået ved hans side som mekaniker igennem alle årerne.
 

Men som tiden er gået forbindes der også 2 andre personer med Michel Nykjærs succes, nemlig de 2 mekanikere Thomas Holm og Michael Pedersen, der trofast har fulgt Danmarksmesteren igennem hans år i Yokohama Cuppen samt i DTC.


(Foto: Stine Østergaard)

Thomas og Michael er troligt mødt op til både testdage, arbejdsweekender i Tappernøje-garagen og racerløb både i ind- og udland, og Michel giver dem en stor del af æren for hans Danmarksmester titel i 2007. ”Michael og Thomas har jeg kendt i mange år, og de er efterhånden blevet en del af Team Nykjær når vi er til race. De har hjulpet til som mekanikere og på trods af at de hver især er selvstændige med eget firma, har de altid været med og gjort et fantastisk stykke arbejde. Som altid i et racerteam kommer man ud for op og nedture, Michael og Thomas har været med til det hele og uden dem var jeg aldrig blevet DTC mester” udtaler Michel.


(Foto: Stine Østergaard)

Efter mange gode år har de 2 mekanikere valgt at stoppe mens legen er god, og overgivet mekanikerarbejdet til nye hænder, nemlig Jack Buch Larsen og Flemming Pedersen, som sammen med Jens Nykjær og resten af Poulsen Motorsport skal stå for Michels BMW.

”Michael og Thomas har valgt at tage en pause fra mekanikerarbejdet for at passe deres familier og egne firmaer for en periode, men jeg håber selvfølgelig på at de hurtigt bliver trætte af fritiden og møder op som mekanikere igen,” udtaler Michel Nykjær.

michelnykjaer.dk


Læs mere om:
  • Michel Nykjær
  • Seat Racing Team
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her