Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

McLaren pitgarager flyttes

Formel 1 
01/04/08 

Arrangørerne af Bahrains Grand Prix har meddelt - og beklaget - at McLaren pitgaragerne i det kommende Grand Prix i Bahrain bliver flyttet til den ende af garagerne hvor det ikke er så sjovt at være.
 

McLaren havde i de 2 første Grand Prixer i år fået flyttet deres pitgarage frem så de var placeret som team nr. 5 i rækken. Men den går ikke i Bahrain. Arrangørerne af Bahrains Grand Prix har fået påbud fra FOM om at McLaren skal være bagerst i rækken sammen med Force India F1.

Det er ikke kommet noget frem om hvorfor denne ændring er sket, men arrangørerne beklager overfor teamet og især de fans der har købt billetter efter at være placeret lige overfor deres favoritteams garager.

Sakhir banens daglige leder, Sheikh Salman bin Isa Al Khalifa, beklager denne afgørelse i en pressemeddelelse:

"I Bahrain gør vi rigtig meget for at sikre at fansene fra de respektive teams kan sikre sig pladser på modsatte side af banen for at give dem den bedste udsigt til deres teams aktiviteter. Desværre må vi ved denne lejlighed beklage at det ikke kan lade sig gøre alligevel. Vi beklager, men vi er nødsaget til at følge de udstukne regler."

Oprindeligt skulle McLaren teamet som en følge af straffen fra sidste år, hvor teamet blev frataget alle points, være placeret allerbagerst i rækken, men blev blandt andet på grund af pladsmangel, rykket væsentligt frem i rækken, således at teamet kunne få plads til blandt andet teamets temmeligt store motorhome.

Dons

Læs mere om:
  • McLaren Formula 1
  • Sakhir
  • 06/04/08 - Sakhir - Formel 1 - FIA F1
  •