Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 2.0 NEC

Johan Jokinen fortsætter med imponerende tests

Formula Renault
2.0 NEC 

30/03/08 

– denne gang næsthurtigst på Hockenheim
NEC-feltet i Formel Renault 2.0 var samlet til den anden officielle test på Hockenheim den 27.-28. marts. For nylig var Johan Jokinen på andenplads i den første officielle test på Oschersleben, og de gode takter fortsatte i den sydlige Tyskland, hvor der blev testet både i regnvejr og strålende solskin.
 

Kampen om den hurtigste tid foregik igen mellem den finske Valtteri Bottas og Johan Jokinen, på banen hvor Bottas sidste år vandt begge løb i NEC-serien. Bottas var også den helt dominerende kører i den engelske Winter Cup i slutningen af 2007, hvor han dog ikke fik titlen med sig, da han ikke havde en engelsk licens. Nu kom han direkte fra en test i Euro Cup på Barcelona, hvor han sluttede som nr. 2, nogle tusindedele af et sekund efter førstemanden, Albert B. Costa.


(Foto: JJRacing)

”Valtteri er meget svær at slå på Hockenheim, og det lykkedes mig ikke denne gang, så det må jeg vente med til racet i slutningen af april”, siger Johan. ”Jeg havde igen en meget vellykket test og det kan være svært at skjule optimismen. Mit mål er at kæmpe om førstepladsen i serien”.

Den næste officielle test er allerede på tirsdag den 1. april på Nürburgring, hvorefter Johan følger med teamet til Spa-Francorchamps for at observere den officielle test i Euro Serien, og derefter selv teste på banen den 5. april.

JJRacing


Læs mere om:
  • Johan Jokinen
  • Valtteri Bottas
  • Hockenheim
  •