Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Sidste års VM-treer kører for Hartmann

Danish
Touringcar
Challenge 

29/03/08 

Hartmann Honda Racing kan nu offentliggøre teamets planer for den kommende sæson, hvor vi atter vil være at finde i feltet i Danish Touringcar Championship. Men i år ønsker vi at være med helt fremme, og det skal være muligt. I år bliver teamet nemlig forstærket med sidste års treer i verdensmesterskabet for standardvogne, James Thompson, der skal køre teamets to biler sammen med Jens Møller.
 

”Jeg kommer ikke til Danmark for at være med som fyld,” siger James Thompson. ”Hartmann-teamet virker meget entusiastisk, så jeg kan simpelthen ikke se nogen undskyldning for, at vi ikke kan vinde løb eller være faste gæster på podiet.”

James Thompson er ikke nogen hr. hvem som helst. Sidste år vandt han to VM-løb for N-Technology på vej mod bronzemedaljen i verdensmesterskabet, og i år kører han også en Honda Accord for det italienske team i VM-serien. I mere end ti år har englænderen været med i toppen af europæisk standardvognsracing, og både i 2002 og 2004 vandt han det prestigefyldte britiske standardvognsmesterskab. Men Danmark bliver et nyt kapitel for ham.

”Jeg har kun fulgt den danske serie udefra, så jeg kender den ikke så godt, men jeg vil gøre det så godt, som jeg kan,” siger James Thompson. ”Men hvis man har et godt team og en god arbejdsmoral, så kan jeg ikke se, hvorfor vi ikke skulle kunne vinde på de baner, vi skal køre på. Vores chancer for succes er lige så gode som alle andres.”


James Thompson og Hans Hartmann.
(Foto: Hartmann Honda Racing)

Hartmann Honda Racing er naturligvis meget stolte over at kunne forstærke teamet med en profil som James Thompson.

”Jeg er utrolig glad for og stolt over, at vi gennem vores internationale kontakter har fået en aftale i stand om, at James kan køre de DTC-løb, der ikke kolliderer med hans program i VM-serien,” siger teamejer Hans Hartmann.

”Jeg har fået et meget positivt indtryk af ham, når jeg har været sammen med ham i forbindelse med forårets test i Valencia, hvor han kørte en af vores biler. James er en meget seriøs og dygtig kører, men samtidig er han også en meget behagelig gut.”


James Thompson på Valencia banen.
(Foto: Hartmann Honda Racing)

Aftalen med VM-treeren er dog kun et element i en større pakke, der skal bringe Hartmann Honda Racing frem i rækkerne i Danish Touringcar Championship. Teamet har takket været en stor indsats fra Michael Larsen fra Honda Danmark indgået en aftale med Honda Motor Europe, som sikrer, at man kan stille til start med to biler, der er fuldt opdaterede med de nyeste specifikationer, hvad angår motor og undervogn. Samtidig bliver teamet også styrket på personalesiden.

”James’ italienske ingeniør fra VM-løbene, Marco Calovolo, kommer til Danmark sammen med ham,” forklarer Hans Hartmann. ”Marco har tidligere arbejdet i både DTM og Formel 1, så han kan virkelig sit kram. Samtidig får vi også en anden ingeniør, Mauro Festa fra JAS Motorsport, til at arbejde sammen med Jens Møller.”

”Jeg glæder mig utroligt meget til at komme i gang med den nye sæson,” siger teamets danske kører. ”Siden efteråret har vi arbejdet meget hårdt på at styrke teamet på alle fronter, og jeg er overbevist om, at vi nu kommer til at bevæge os i den rigtige retning, og med den pakke vi kommer med i år er det kun op til os kørere at sparke bolden i mål, så vi kan få den første sejr i hus til teamet.”

”Jeg håber på, at vi kommer helt til tops. Det er i år, det gælder,” slår Hans Hartmann fast.


Læs mere om:
  • James Thompson
  • Jens Reno Møller
  • Hartmann Racing
  •