Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Ronnie kører DTC i Mercedes

Danish
Touringcar
Challenge 

28/03/08 

Ronnie Bremer bliver dermed den første og foreløbig eneste ”stjernekører” i det store DTC felt. Bilen en Mercedes C klasse W 204 ejes af KP Racing som blev stiftet i august måned 2007 og er lig med Kenneth Persson og Karsten Pind med domicil i Herning.
 

Ronnie Bremer har været inde i billedet hos KP Racing et stykke tid, men spekulationer omkring hvorvidt karrieren skulle forsættes i USA har forhalet det hele en smule.
Det var lykkedes Ronnie at skaffe den fornødne kapital/finansiering til et sæde i Champ Car, som i mellemtiden nu rent faktisk er gået totalt fallit og dermed lukket.


(Foto: Bremer Presse DK)

Ronnie Bremer: ” Jeg må sige det var fornuften der sejrede, det var selvfølgelig drømmen at vende tilbage til Champ Car og jeg havde pengene til at køre en fuld sæson hos et ”ok” team. Men med rygterne om Champ Cars sammenlægning med IRL samt seriens elendige økonomi i øvrigt virkede det i den sidste ende helt meningsløst at gældsætte mig yderligere. Da jeg så sideløbende blev kontaktet af KP Racing med et konkret tilbud var al tvivl overstået og jeg glæder mig nu helt vildt til at komme ud at køre i den super flotte Mercedes Racer. Mercedes har altid været en drømmebil i mit univers, bilmærket er for mig lig med kvalitet og præstige, så det at få lov som den første DTC kører at skulle forsvare Mercedes mærkets stolte motorsports traditioner er en drøm i sig selv”.


(Foto: Bremer Presse DK)

Første afd. af DTC køres d. 4 maj på Jyllands Ringen.

Bremer Presse
Torben von Hausig

Læs mere om:
  • Ronnie Bremer
  • KP Racing
  • 04/05/08 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her