Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Streetfire-Racing – et nyt koncept i motorsporten

DM Rally 
29/03/08 

Sponsorer i motorsporten er ikke vant til at få meget eksponering ud af de mange kroner, der lægges i sponsorater. Det problem har Streetfire Racing tænkt sig at gøre noget ved.
 

Der er masser af sponsorklistermærker i motorsporten, men medmindre du, som sponsor hiver den helt store tegnebog op som for eksempel Den Blå Avis, SEAT og Essex Invest i DTC, ja så er virkningen til at overse. Der kører med andre ord en masse klistermærker rundt, som dybest set bare er velgørenhed fra sponsorernes side – der kommer ingen reel værdi den anden vej. Det er et problem, hvis niveauet i dansk motorsport skal holdes og udbygges, mener Streetfire Racing, der vil give sponsorerne meget mere valuta for pengene.

”Vi har besluttet at lave en teamstruktur, hvor eksisterende teams indgår i Streetfire Racing. Vi styrer herefter sponsoraterne for teamet, der kun skal koncentrere sig om at skabe gode resultater og optimere holdet og bilen. Vores styrke er, at vi har en masse at tilbyde sponsorerne – nemlig annoncering i Streetfire Magazine, annoncering på streetfire.dk og ikke mindst eksponering på vores store events som for eksempel Fast & Furious Car Show, fortæller formand for Streetfires bestyrelse Mikael Morell.

Første medlem i Streetfire Racing er Klaus Hammer fra Helsingør, der netop har bygget en ny Mitsubishi Lancer Evolution IX til gruppe N i Danmarksmesterskaberne i Rally.


(Foto: Streetfire)

”Vi ser meget frem til at arbejde sammen med folkene bag Streetfire i dette spændende koncept. Vi tror på, at Streetfire Racing vil være med til at kunne eksponere først rallysporten og senere andre dele af dansk motorsport på en ny og spændende måde – både for kørere, tilskuere og sponsorer,” siger Klaus Hammer, der ejer og kører bilen.

Teamet vil i 2008 hedde Streetfire Racing, og vil i løbet af de næste par år få følgeskab af teams i andre grene af motorsporten.
Klaus Hammer og Streetfire kan du møde på Biler i Bella 26.-30. marts

Streetfire Racing er det seneste af Streetfires tiltag – Gruppen arrangerer i forvejen Fast & Furious Car Show, Copenhagen Custom Bike Show, CPH First Legal Streetrace og driver streetfire.dk samt Streetfire Magazine – der i øvrigt kan hentes gratis på Biler for Alle.

Ebbe Sommerlund


Læs mere om:
  • Klaus Hammer
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
         ASETEK SIMSPORTS