Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

De første spæde skridt

DTC Cup 
28/03/08 

Som et af årets første teams, pakkede Team Lund Racing i dag deres Seat Leon DTC-racer ud af sit vinterhi og startede den op på Jyllands-Ringen til en regulær funktionstest.
 

- Det har været en ret god dag, konstaterer Kim Lund efter at have kørt sit sidste testpas. På trods af nogle småfejl på bilen fra morgenstunden, lykkedes det midtjyden at få kørt sig ind på bilen.


Sådan ser den ud, Kim Lund’s nye DTC-racer.
(Foto: Gripping Media)

- Vi arbejdede til klokken et i nat for at få samlet bilen færdig, og da vi så kørte i morges, kom der bremsevæske ud af kalibrene. Den styrede også mærkeligt, men da vi fik ordnet bremserne og sporingen på baghjulene, kunne man for alvor mærke, at det altså er en racerbil.

Den anden Kim, Holmgaard, var også på banen for at køre sin anden testdag i denne sæson. Og der var også glade miner sidst på eftermiddagen:
- Ja, jeg var lige ved at blive frustreret, fortæller Kim Holmgaard. Han havde nemlig i en af formiddagens testpas kørt en meget hurtig omgangstid med sin Advan Cup-Seat.

- Men det var bare ikke til at gøre igen efter frokost, så jeg frygtede at det var en engangs-forestilling.

Det kom da heldigvis til sidst, så det ser ud til at man kommer til at se en pink Seat Leon i spidsen af Advan Cup i år. Kim Holmgaards ambitioner er ihvertfald dertil:
- Jeg er her jo ikke for at blive nummer fire eller syv, vel? I år skal vi vinde Advan Cuppen, og jeg har en god fornemmelse i maven, der siger at det vil ske...


Kim Holmgaard havde en meget positiv testdag.
(Foto: Gripping Media)

Mens Kim Holmgaard var fyldt med optimisme forud for sæsonstarten, var Kim Lund straks mere rolig:
- Det her var jo kun en funktionstest, så vi har stadig et langt stykke vej, før vi er helt, hvor vi skal være. I dag kørte bilen med en gearing fra Macau-løbet, så gearene passede slet ikke til Jyllands-Ringen. Vi har ikke nogen setuppakke med til bilen, så vi starter nærmest fra ingenting.

Allerede på onsdag ruller DTC-bilen ud på racerbanen igen, denne gang på Padborg Park, hvor der skal arbejdes mere med opsætning af bilen.

Team Lund Racing

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Kim Holmgaard
  • Kim Lund Johansen
  • Team Lund
  • Jyllandsringen
  •