Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Nu kan du sikre dig billetterne til årets DTC-løb

Diverse 
28/03/08 

Så er der bare 37 dage til, at første afdeling af Danish Touringcar Championship skal køres på FDM Jyllandsringen. Den 4. maj åbner sæsonen, og der vil sikkert være kø ved billetlugerne for at komme ind og se det første DTC-brag.
 

Men man behøver ikke spilde sin tid på årets første racerdag med at kikke ind i nakken på personen foran i køen. Man kan faktisk springe køen helt over.

I dag åbner vi nemlig vores netsalg af billetter til alle årets afdelinger af Danish Touringcar Championship. Har du et Dankort i hånden, kan du allerede i dag bestille generelle billetter til enten tilskuerpladserne eller banernes paddockområder, ligesom du også kan bestille mange af de tillægsbilletter, der skal anvendes til banernes tribuner. Billetterne vil blive afsendt med Post Danmark i begyndelsen af april.

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 04/05/08 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •