Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Escobar Racing forsætter på Yokohama dæk i 2008

Rally 
28/03/08 

Escobar Racing v/Lars Kragh og Yokohama Danmark A/S har igen i år indgået en aftale om levering af dæk til teamets Opel Corsa Super 1600. Det betyder at Escobar Racing kører på Yokohama dæk i samtlige afdelingerne af Yokohama mesterskabet øst, samt diverse rallysprints i sæsonen 2008.
 

Yokohama Danmark A/S er den absolut største leverandør af racing dæk til Dansk motorsport, og man er i Escobar Racing utrolig glad for at have fornyet kontrakten med netop Yokohama.

Teamejer Lars Kragh:
Vi er rigtig glade for dæk aftalen med Yokohama, og vi ved fra erfaring, at netop dækkene har meget stor betydning når man snakker motorsport. Vi kørte også på Yokohama dæk i 2007 og har været yderst tilfreds med dækkene, både med hensyn til vejgreb, men også til kravene omkring holdbarheden. Yokohama Danmark er nogle af de største specialister inden for motorsport, og det mærker man tydeligt når der skal bestilles dæk eller hvis vi har spørgsmål omkring produktet slutter Lars Kragh.


(Foto: nitt-foto.dk)

Teamchef Henrik Dernoff:
Sponsoraftalen med Yokohama Danmark har stor betydning for Escobar Racing. Især i år hvor vi udelukkende har valg at satse på Yokohama Mesterskabet og kører efter at genvinde titlen fra 2006. Sidste år var vi meget tæt på at kunne stå øverst på skamlen, men mekanisk uheld i sidste afdeling gjorde, at vi måtte nøjes med en flot 2. plads i klassen. Det har vi selvfølgelig tænkt os at gøre noget ved i år slutter en storsmilende Henrik Dernoff. Teamet glæder sig nu til at få monteret de nye dæk og komme i gang med endnu et spændende motorsports år.


Læs mere om:
  • Lars Kragh
  • Escobar racing
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: