Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Outzen er havnet i den gale side

Danish
Touringcar
Challenge 

28/03/08 

Hvad har de nu fundet på hos Chevrolet?
I løbet af wekendens Biler i Bella og ikke mindst Racing Festival 2008, kan du møde den regerende Danish Touringcar Championship privatcup mester Michael Outzen ved Nissan/Chevrolet/Autonorden's udstillingsstand og lidt virtuelt race bydes der også på.
 

Da vi mødte Michael Outzen dagen før messen officielt åbnede, sad han i DTC bilen(En af Chevrolet's velkendte DTC replika/Mockup) i dyb koncentration under endnu et rekordforsøg - Han var vildt engageret i at køre et race simulatorspil, for rekorder er nu en gang til, for at blive slået.


En Chevrolet med højrestyring i DTC? - Mød den regerende DTC Cup Mester i Bella Centeret.
(Foto: Motorsporten.dk)

Endnu har det ikke været muligt for den fynske kører, at komme ud og køre test sammen med Chevrolet Motorsport Danmark teamet og hans nye Chevrolet, men det skortede ikke på glæden for den snarligt kommende test, bilen er jo lige ved at være klar.


Kan du også slå rekorder - Kom og prøv kræfter mod mesteren.
(Foto: Motorsporten.dk)

Michael er nu heller ikke specielt nervøs over at se og høre om de øvrige DTC teams testkørsler, han er rolig ved tanken om at hans nye teamkammerat Henrik Lundgaard er klar med tips og råd når de ifølge planerne skal ud og køre sæsonens første test d. 4. april.

Udover at kunne få lejligheden til at hilse på Michael Outzen vil du også kunne møde team kammeraten Henrik Lundgaard på Autonorden's stand - Samt ikke mindst resten af de mange DTC kørere, der er at finde rundt omkring i Bella Centeret.

Arrangementet Biler i Bella løber fra torsdag til søndag - Se nærmere info om hvad der sker på www.bileribella.dk

Henrik Bess

Læs mere om:
 • Henrik Lundgaard
 • Michael Outzen
 • Chevrolet Motorsport Danmark
 • Bella Center
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her