Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Hvorfor Peugeot Spider Cup?

207 Spider Cup
DK 

25/03/08 

207 Spider CupEfter mange år i udlandet med både karting og formelbiler, vender jeg i år snuden mod det danske, for at deltage i Peugeot Spider Cup. Mange har spurgt til netop dette valg, hvilket der findes flere forklaringer på.
 

For det første tror jeg, at klassen bliver rigtig spændene. Bilerne er særdeles underholdende, og jeg tror på tæt og publikumsvenligt race! Derudover bliver enkelte af årets afdelinger kørt som langdistanceløb, hvilket bidrager med endnu flere aspekter. Jeg glæder mig meget til de lange løb, hvor den fysiske form vil spille en endnu større rolle en tidligere. Navnet på andenkøreren til langdistanceløbene, vil jeg offentliggøre i løbet af kort tid.


(Foto: TAR)

Det skal selvfølgelig nævnes, at økonomien også har haft indflydelse på dette års valg. En international karriere i Formula Renault World Series eller Formula Masters ville have været ideelt, men budgettet slog desværre ikke til. Med en stor overvægt af danske sponsorer, var der mulighed for virkeligt at give dem valuta for pengene her i landet.

Selve Peugeot Spideren kører meget anderledes end en Formel Renault. Den er tungere, har færre hestekræfter, og derudover også servostyring. Det var derfor en omvæltning for mig, men fandt mig hurtigt til rette i bilen. Jeg har altid haft let ved at omstille mig mellem de forskellige biltyper, hvad enten det har været Formel Ford, Formel Renault, DTC eller Peugeot Spider cup!


(Foto: TAR)

Planerne for 2009 er dog stadigt et sæde i et topteam i en af de ovenstående klasser. Derfor håber jeg på, at jeg udover min deltagelse i Spider cuppen, får mulighed for at teste i udlandet, og på den måde presse prisen på en fuld sæson. Min manager og jeg er i tæt dialog med en udenlandsk sponsor, der sammen med de danske sponsorer har mulighed for at realisere min drøm!

Steffen Møller


Team Aarhus Racing
www.tar.dk

Læs mere om:
  • Steffen Møller
  • Team Århus Castrol Racing
  •