Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Baner

FDM Sjællandsringen får alligevel miljøtilladelse

Baner 
25/03/08 

FDM Sjællandsringen får alligevel mulighed for at afholde arrangementer, som gavner trafiksikkerheden og støtter kræftramte børn. Roskilde Kommune har netop godkendt FDMs miljøansøgning om publikumsbesøgte arrangementer.
 

Først måtte der afholdes publikumsbesøgte arrangementer på FDM Sjællandsringen. Så måtte der ikke. Men nu har Roskilde Kommune endelig besluttet at give permanent miljøtilladelse til, at FDM Sjællandsringen kan få lov til at afholde et begrænset antal publikumsbesøgte arrangementer. Denne beslutning modtages med stor tilfredshed hos FDM.

”Vi er meget glade for, at Roskilde Kommune har lyttet til os og har valgt igen at give os mulighed for at gennemføre den slags arrangementer. Det har stor betydning for unge bilister og kræftsyge børn, at vi kan få lov til at afholde arrangementer som for eksempel Ung Bil Dag, der fremmer trafiksikkerheden samt børnecancerfondens arrangement, som støtter et humanitært formål, så vi er meget tilfredse”, siger Thomas Møller Thomsen, FDMs adm. direktør.

Udover de to arrangementer Ung Bil Dag og Børnecancerfondens Sportscar Event har FDM Sjællandsringen også fået tilladelse til at afholde to yderligere publikumsarrangementer, hvor de gældende støjvilkår imidlertid skal overholdes.

Roskilde Kommune har i deres begrundelse for den permanente tilladelse skrevet følgende:

”Roskilde Kommune vurderer, at særarrangementerne har til formål at højne trafiksikkerheden for deltagerne gennem køretekniske øvelser. Desuden har det en samfundsmæssig betydning at kunne afholde denne type arrangementer til blandt andet humanitær støtte”.

FDM Sjællandsringen er beliggende på Abildgårdsvej i Roskilde. Anlægget er med glatkurve og glatbakke i alt 2,4 km og besøges hvert år af 15.000 kursister. Udover det køretekniske anlæg i Roskilde ejer FDM også FDM Jyllandsringen nær Silkeborg.

FDM


Læs mere om:
  • Sjællandsringen
  •