Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - UK

Ungt racertalent får international debut

Formel Ford - UK 
22/03/08 

- i weekenden
I denne weekend starter sæsonen rigtigt for det Nordjyske racertalent 17-årige Marco Sørensen Svenstrup.
 

Efter at have tilbagelagt tusinder af testkilometer for sit Engelske Team, så er det nu at styrkeforholdet til konkurrenterne for alvor skal vurderes.


(Foto: Marco Racing)

Som officiel fabrikskører for verdens største racerbils bygger Van Diemen, og med et team i ryggen som også fostrede den legendariske racerkører og formel 1 verdensmester Ayrton Senna, og et team som yderligere har vundet det Britiske mesterskab 12 gange ud af 20 mulige, så er der ikke tvivl om hvilket pres der ligger på den unge Nordjydes skuldre.

Marco udtaler at han selvfølgelige godt kan mærke presset, og at teamet forventer han vinder mesterskabet, som de sidste tre år er vundet af et konkurrerende team. Det er vigtigt at få nogle point på kontoen her i de første løb, men jeg bliver desværre nødt til at starte de første par løb i 2007 bilen, da vi endnu ikke er helt færdige med at udvikle på den nye 2008 model.

Første afdeling afvikles på den Engelske racerbane Oulton Park i nærheden af Manchester.


(Foto: Marco Racing)

Når start signalet bliver givet, er det ikke kun en stor drøm der går i opfyldelse for det 17-årige motorsports talent, det er også en stor dag for Dansk motorsport.

For første gang siden de glade halvfemser, hvor Danmark havde både Jan Magnussen, Jason Watt og Nicolas Kiesa med i mesterskaberne, har Danmark nu igen et talent som har mulighed for at slå igennem internationalt.


(Foto: Marco Racing)

Den unge Nordjyde har, lige som sine landsmænd, valgt at lade vejen gå over motorsportens mekka England. Turen over England er kun et skridt på vejen for den unge Nordjyde, hvis ultimative mål er Formel 1.

Marco Racing

Motorsport Nordjylland
Ruben L. Sørensen


Læs mere om:
  • Marco L. Sørensen
  • Oulton Park
  • 24/03/08 - Oulton Park - Formel Ford - UK - Engelsk
  •