Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Jason Watt danner eget team

Danish
Touringcar
Challenge 

14/03/08 

Jason Watt er vild med udfordringer. De har fulgt ham gennem hele karrieren som racerkører, og de fortsætter også i den nye sæson, hvor han møder et par helt nye af slagsen. Han skal køre i år køre i en helt ny bil, og så skal han danne sit eget team i Danish Touringcar Championship.
 

"Set uppet i det nye team bliver, at jeg skal fungere som teamchef og ankermand for det hele," fortæller Jason Watt, der tilbage i 2002 vandt den hårde mesterskab for Peugeot. I år gælder det et helt nyt mærke. Han skal køre en Seat Leon magen til den, Michael Nykjær sidste år vandt mesterskabet med.

"Det er helt klart top grej, jeg får, men dette her har ikke været muligt uden den hjælp som specielt to af mine trofaste sponsorer har ydet," siger Jason Watt.

"Mine to samarbejdspartnere Brian Munk Andersen fra Men2Work og Hans Henrik Nygaard-Petersen fra DBS Nedbrydning har gjort det muligt for mig at få stillet bilen til rådighed i de kommende to sæsoner, og deres hjælp har været uvurderlig med henblik på at få skabt grundlaget for min 2008-sæson. Nu er det så op til mig at få alle de andre ting på plads med teamet og driftsbudgettet."

TV2 Sporten bragte fredag d. 14/3 et indslag om det nye DTC tiltag - se det HER

Ikke siden sin tid som gokartkører har Jason Watt selv stået med hele ansvaret for at holde sin racerbil og sit racerteam kørende. Men selv om det er ham, der har ansvaret, er det ikke ham, der skal klare alle opgaverne. De mange år i motorsporten har givet ham masser af kontakter, og dem trækker han på i disse uger til at opbygge teamet.

"Det er stressende at få sat alle tingene sammen, men det er også det, jeg synes, der er spændende og sjovt. Det har jeg for resten altid gjort, og når det lykkes, er det hele sliddet værd," siger han.

"Dengang jeg kørte hos Peugeot, var det min far, der passede VIP-afdeling, og det skal han også gøre i det nye team. På racersiden ser det også godt ud. Jeg har allieret mig med en god bekendt fra Amager, Carsten Hansen, som selv kører klub race, og han sørger for at skrue på bilen i det daglige, ligesom jeg også har fundet et par andre mekanikere her i Københavnsområdet."

"Brikkerne falder på plads med høj fart - med det er godt nok også et stort pudslespil der skal samles", slutter den ukuelige iværksætter...

Watt.dk


Læs mere om:
  • Jason Watt
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her