Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Toyota og BMW i anden startrække

Formel 1 
22/03/08 

McLaren straffet for at blokere
De to McLaren kørere, Lewis Hamilton og Heiki Kovalainen, har hver fået en straf på fem grid placeringer, efter at være blevet kendt skyldig i at blokere for andre kørere i tidskørslen.
 

Det skulle være Nick Heidfeld og Fernando Alonso det var gået ud over, og begge to er godt tilfredse med at McLaren kørerne bliver straffet for deres blokeringer.

McLaren har valgt at tage dommen til efterretning, med en udtalelse om at det ikke har været nogens hensigt at blokere, men at det hele skyldtes uheldige omstændigheder. De anker ikke afgørelsen.

Dommen betyder at McLaren bilerne rykker ned nr. 8 og 9 på gridden - bag Alonso og Heidfeld! Det betyder også at Toyota køreren Jarno Trulli kommer op i anden startrække, hvor han nu starter som nr. 3, mens førnævnte Heidfeld er nr. 4.

Endelig skal man også huske på at Nakajima for en uge siden fik en straf på ti gridplaceringer, for sit sammenstød med Robert Kubica. Han klarede sig dog så dårligt i kvalifikationen at der ikke var ti pladser ned til enden af gridden. Men han starter stadig bagest.

Læs også:
Malaysias GP - kvalifikation

Martin Møller-Thomsen

Læs mere om:
  • Sepang
  • 23/03/08 - Sepang - Formel 1 - FIA F1
  •